Beneficiile reprezentării exclusive

  1. Încredere reciprocă 

Pentru clientul vânzător, avantajul cel mai evident al Reprezentării Exclusive este garanția că agentul are tot interesul de a depune toate eforturile pentru vânzarea proprietății sale, la cel mai avantajos preț posibil și în cele mai bune condiții.

La rândul său, agentul care lucrează în baza unui mandat de Reprezentare Exclusivă este motivat, pentru că știe că în urma tuturor eforturilor depuse, la încheierea cu succes a tranzacției își va primi remunerația cuvenită. 

2. COLABORARE DESCHISĂ CU TOATĂ PIAȚA IMOBILIARĂ

În Reprezentarea Exclusivă, Agenţia care reprezintă vânzătorul colaborează cu orice altă agenţie în scopul de a găsi cumpă­rător. 

Când mă angajezi să mă ocup de vânzarea proprietății tale, primul lucru pe care îl fac a doua zi este să listez proprietatea în MLS, trimițând-o astfel către aproximativ 200 de agenți membri. Astfel, toți colegii, și mai ales cei care au cumpărători în acea zonă, vor ști că:

  • Proprietatea ta este la vânzare, și toate detaliile complete și corecte despre ea – de la adresa exactă, fotografii, suprafețe până la preț
  • Care sunt punctele forte și caracteristicile deosebite 
  • Și cât vor primi din comisionul meu dacă aduc cumpărători motivați

Rezultatul: mai mulți cumpărători pentru proprietate ⇨ mai multe șanse de vânzare, la preț mai bun.

3. MARKETING

Agentul care lucrează în Reprezentare Exclusivă va investi considerabil în marketing -timp și bani. De ce? Pentru că având siguranța tranzacției, știe că-și va recupera investiția. 

Planul de marketing (fotografii profesionale, marketing online, bannere, flyere etc) este prezentat Vânzătorului și aprobat de acesta, și este parte integrantă din contractul de Reprezentare Exclusivă semnat de părți.

4. 0% COMISION CUMPĂRĂTOR

Cumpărătorii sunt încântați aflând că nu au de plătit comision ⇨ mai mulți cumpărători înseamnă șanse crescute de a găsi cumpărătorul care să ofere cel mai bun preț.


5. MLS -SERVICIUL DE LISTARE MULTIPLĂ

O bază de date privată, puternic instrument de lucru și colaborare accesibil doar agenților membri care lucrează în Reprezentare Exclusivă. MLS-ul are o dublă funcționalitate:

  • În MLS apar proprietățile active precum și cele deja vândute dintr-o anumită zonă, cu prețul real de tranzacționare al acestora din urmă -informații esențiale pentru a realiza o Analiză Comparativă de Piață. Iar Analiza Comparativă de Piață stă la baza stabilirii prețului corect de listare!
  • Tot în MLS eu voi lista proprietatea ta, după cum spuneam mai sus, cu toate datele complete și corecte, fotografiile și adresa exactă, astfel încât colegii agenți să poată la rândul lor să o prezinte mai departe potențialilor cumpărători.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s