Despre mine

Sunt Cristina Iosif, REALTOR®, specialist vânzări pe segmentul rezidențial (București). Asist clienții vânzători, ajutându-i să obțină cel mai bun preț pe proprietatea lor, în siguranță și fără stres. Ofer clienților mei suportul și încrederea de care au nevoie intr-una din cele mai importante decizii financiare și emoționale din viață.

Sunt onorată să reprezint compania imobiliară Keller Williams https://kwworldwide.com/, cea mai mare și mai respectată franciză imobiliară din lume la ora actuală, alături de echipa KW Top Agent.

Clienții pe care prefer să-i servesc:

  • Sunt motivați, vânzarea proprietății este o prioritate pentru ei
  • Sunt persoane cu care construiesc o relație de încredere, care înțeleg că lucrăm împreună ca o echipă având un scop comun
  • Îmi urmează recomandările și se lasă îndrumați, înțelegând că servesc interesului lor
  • Nu au așteptări nerealiste privind prețul pe care-l pot obține în urma vânzării, înțeleg că piața, și nu propriile dorințe, dictează prețul de vânzare
  • Apreciază valoarea pe care o ofer și sunt dispuși să plătească pe măsura serviciilor oferite

Clienților cu care aleg să lucrez le sunt 100% dedicată și voi depune tot efortul, expertiza și resursele pentru succesul deplin al tranzacției, vânzarea la cel mai bun preț posibil și în cele mai bune condiții.

Ca  REALTOR®, membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, mi-am asumat angajamentul de a-mi reprezenta clienții cu profesionalism, onestitate și integritate.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Misiunea mea: Să educ publicul pentru a înțelege de ce colaborarea cu un agent profesionist este în propriul interes și de ce reprezentarea unei singure părți în tranzacția imobiliară este de preferat atât pentru proprietar, cât și pentru cumpărător și agent. Să îmi folosesc expertiza, talentul și dedicația pentru a-mi ajuta clienții în procesul complex și delicat al tranzacțiilor imobiliare

VIZIUNEA MEA: Să construiesc o relație pe viață și să devin consultantul imobiliar de încredere al clienților mei.

VALORILE MELE

Integritate: Fac numai ceea ce este corect

Încredere: Fac ceea ce spun că fac și pun întotdeauna interesul clienților mei în fața propriului meu interes

Respect: Îmi pasă cu adevărat de oameni și scopul meu este să-i ajut să tranzacționeze cu succes, indiferent dacă aleg să lucreze sau nu cu mine

Contribuție: Sunt recunoscătoare să contribui la realizarea visurilor imobiliare și o viață mai bună pentru clienții pe care-i servesc


călătoria mea (SCURTĂ DESCRIERE PERSONALĂ)
Concentrare în timpul unui concurs de șah, 1988

Sunt fostă jucătoare de șah de performanță, șahul a fost prima mea pasiune. Perioada șahistă cea mai intensă a fost în liceu și facultate. Șahul m-a învățat să gândesc strategic, să anticipez mutările adversarului și că a pierde este doar o treaptă spre a deveni mai bun.

Am renunțat la competițiile șahiste după ce mi-am întemeiat o familie, și când devenise imposibil să balansez sportul de performanță cu îndatoririle de soție și mamă.

Cu turiști în centrul istoric din Cluj, 2018

Am fost pentru o bună perioadă ghid independent de turism, o activitate care a început ca un hobby, din plăcerea de a explora străzile și cartierele Bucureștiului, și s-a transformat într-un full time job și aventură care a durat aproape 10 ani. A fi ghid mi-a permis să îmbin pasiunea pentru istorie și lecturi cu bucuria de a călători și a descoperi locuri noi, având privilegiul de a interpreta turiștilor străini istoria și cultura locale.

Ada

Fiica mea locuiește în US și este software engineer. Ada este preocupată de fenomenele de sărăcie și inegalitate socială și pasionată de a crea impact social prin tehnologie. Este minunată și cea care mă inspiră mereu să fiu un om mai bun. De la fata mea dragă am învățat și învăț în continuare să nu judec oamenii, să-mi recunosc prejudecățile și mai ales ce înseamnă să-ți asumi responsabilitatea pentru tine însuți.

Pe Transfăgărășan, 2019

Ultimii ani mi-au adus încercări, după ce viața mea personală și curând starea sănătății ajunseseră într-un moment critic. Am reușit să depășesc o criză acută, schimbându-mi total felul de a înțelege sănătatea și hrana, dar și pe mine însămi.

Apoi, în contextul pandemiei, am abandonat activitatea de ghid și m-am reinventat, începând o afacere într-un domeniu complet nou pentru mine, ca agent imobiliar. Am descoperit că există un mod diferit, etic de a face imobiliarele. Și este fantastic, pentru că îmi permite să combin preocuparea pentru dezvoltare personală, cu oportunitatea de a ajuta oamenii în procesul complex și delicat al tranzacțiilor imobiliare.

Am (acum, în 2021) 53 de ani și mă aflu într-un nou început, în această uimitoare călătorie a vieții. Sunt recunoscătoare pentru fiecare oportunitate, pentru fiecare client care îmi acordă încrederea, și pentru fiecare lucru nou pe care îl învăț. Și aspir să schimb în mai bine lumea în care trăiesc, schimbându-mă pe mine în primul rând.